Funderar du på att köpa båt?

Välkommen till en enkel och trygg båtaffär

Från visning och provkörning fram tills dess att båten är betald, försäkrad och du har nycklarna i din hand – Galärbryggan finns till för att förenkla för dig genom hela köpprocessen. Alla förmedlade objekt är varudeklarerade enligt Sweboats direktiv och slutbesiktigas och bottenlyfts tillsammans med dig som köpare innan leverans. Det innebär att båtens skick och funktion är noggrant dokumenterad och eventuella fel upptäcks i tid.

Finansiering

För dig som inte vill binda upp eget kapital i båten kan vi erbjuda förmånliga och flexibla finansieringslösningar via våra samarbetspartners. Vi har ett långvarigt samarbete med Swedbank Finans och arbetar även med övriga bankers båtfinansiering.

Försäkring

Vi är ombud för Atlantica Båtförsäkring och kan försäkra din båt till bästa villkor.

Ägarsupport

För dig som söker ett bekymmersfritt ägande kan Galärbryggan tillse reparationer, uppgraderingar, underhåll och vinterförvaring hos något av de servicevarv vi samarbetar med. Vi skräddarsyr lösningar efter båttyp och önskemål.

Särskilda förfrågningar

Vi har lång erfarenhet av att handla och leverera båtar i Sverige och internationellt och hjälper många kunder att hitta rätt objekt och förverkliga sin båtdröm. Vi ombesörjer besiktning, förhandling, logistik och transport av båtar från platser över hela världen.

Söker du en särskild båttyp? Kontakta oss.

Galärbryggan är medlem i SweBoat och samarbetar med Swedbank Finans och Atlantica Båtförsäkring för trygga och enkla båtaffärer.